13 Aban (4 Kasım) yürüyüşü bildirisinde güvenliğe vurgu yapıldı

  • 04 Kasım 2022
  • 91 kez görüntülendi.
13 Aban (4 Kasım) yürüyüşü bildirisinde güvenliğe vurgu yapıldı

13 Aban (4 Kasım) Youmullah yürüyüşüne katılanlar fitneler ve sabotajlarla sürekli mücadeleye vurgu yaptılar.

13 Aban küresel emperyalizmle milli mücadele günü yürüyüşüne katılanlar, yürüyüşün sonunda yayınladıkları bildiride meclis, hükümet ve yargı erkinin inkılapçı hareketine destek vererek, fitnecilik ve ihlallere karşı sürekli mücadeleye vurgu yaparak, yetkililerden halkın haklı itirazlar ve itirazcıların safını garezkarlardan ayrı bilmeleri ve eleştirilerin ifade edilmesi için yasal çözümler oluşturmalarını istediler.
Bildirinin bir bölümünde şöyle yazıldı: 13 Aban Yom Allah yürüyüşünün katılımcıları, küresel istikbar fitnesinin farkında olarak, Amerika, İngiltere ve bebek katili Siyonist rejiminin casus servislerinin planlarını, bedevi Al-Suud aristokrasisinin ve hurafeci İngiliz aristokrasisinin yardımıyla, eşi görülmemiş siber savaş ve korkunç bilişsel ataklarıyla, sanal dünyanın gözleri ve kulakları tıkalı olan esirleri ve son isyanlarda başarısız olan bazı kimliksiz ünlülerin, ajanların ve paralı askerlerin yardımıyla, bu ülkenin gençliğini rahat bırakmayacaklarını çok iyi biliyorlar. Bu yüzden ailelerden, eğitmenlerden, öğretmenlerden ve seçkin hocalar ve ülkenin kültürel yetkililerinden bilinçli davranarak, genç nesille iletişim kurarak ve konuşarak gerçekleri açıklamaya ve düşmanların planını etkisiz hale getirmeye özen göstermeleri rica olunur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.