8 Yıllık kutsal savunma bölgeleri 6 milyon ziyaretçiyi ağırladı

  • 10 Mart 2017
  • 1.302 kez görüntülendi.
8 Yıllık kutsal savunma bölgeleri 6 milyon ziyaretçiyi ağırladı

8 Yıllık kutsal savunma bölgeleri- Nur yolcuları merkez komite başkanı yaptığı açıklamada, İran İslam cumhuriyeti Radyo ve TV kurumu başta olmak üzere İran’daki tüm kurum ve kuruluşların yardım ve işbirliği sayesinde hş 91 yılında kutsal savunma bölgelerini ziyaret eden 4 milyon ziyaretçinin 96 yılında 6 milyona ulaşacağını belirtti.

İRNA’nın bildirdiğine göre Tuğgeneral Behmen Kargar dün Tahran’da yaptığı açıklamada, kutsal savunma dönemine çeşitli bakış açılarına sahip olan İran halkının çeşitli kesimlerinin katıldığına işaretle, günümüzde de Nur Yolcuları’nın tüm yürütme kurumlarında olan ister askeri ister STK ve hepsinden daha önemlisi halkın, çalışmakta olduğunu söyledi.

Yılda aralarında binlerce yabancı turistin de olduğu milyonlarca ziyaretçi, Nur Yolcuları kervanları çerçevesinde İran’ın batısı ve güneyinde kutsal savunma bölgelerini ziyaret ederek muazzam şehitleri rahmetle anıyorlar.

Irak Baas rejimi eylül 1980 tarihinde İran’a karşı dayatmacı savaşı başlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.