General Cezayiri: Siyonistlerle mücadele aralıksız sürecek

Genel Kurmay Başkanı Yardımcısı ve Sözcüsü General Mesut Cezayiri, Filistin milleti ve bölge milletlerinin gaspçı siyonistlerle mücadelesi devam edeceğini vurguladı.
Amerika yönetiminin terörü ters yüz göstermek ve cihatçı ve direnişçi grupları terör örgütleri gibi gösterme çabasını değerlendiren General Cezayiri, oysa Amerika insan hakları ihlalcilerinin başını çektiğini ve terör örgütleri ve terör rejimlerinin baş hamisi olduğunu belirtti.
General Cezayiri, Arap – Siyonist ittifakın kurulmasını önlemek için Arap dünyası Filistin topraklarını kurtarma ekseninde bölgede cihatçı ve direnişçi grupları daha fazla desteklemesi gerektiğini vurguladı.
Amerika kanser tümörü ve büyük terörist İsrail’in gerçek yüzünü örtbas edemeyeceğini vurgulayan General Cezayiri, Filistin milleti ve bölge milletlerinin gaspçı siyonistlerle mücadelesi devam edeceğini ifade etti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ