Tuğgeneral Selami: IŞİD’in yok edilmesi İslam dünyası için büyük bir gururdur

  • 27 Kasım 2017
  • 1.350 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Selami: IŞİD’in yok edilmesi İslam dünyası için büyük bir gururdur

İran Devrim Muhafızları Komutan Vekili Tuğgeneral Hüseyin Selami, direniş cephesinin zaferi ve şom örgüt olan tekfirci IŞİD terör örgütünün bölgede yok edilmesini büyük bir başarı niteledi.

İran’ın İsfehan kentinde konuşan Selami,  IŞİD terör örgütü Amerika. siyonizm  ve müttefiklerinin İslam dünyasında bir fitne girişimi olarak nitelerken, ”Ama, İslam düşmanlarının o hayalleri suya düştü’ dedi.

Suriye ve Irak’ta DEAŞ’ın ortadan kadırılmasının İslam tarihi için bir onur olduğunu belirten Tuğgeneral Selami, “Bu örgüt İslam ümmetinin bünyesini zedeleyip dünyada İslam adını karalamaya çalışıyor” dedi.

Tuğgeneral Selami ilaveten, terörle mücadelede büyük çaba sarfeden İran Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Süleymani’yi de takdir etti.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Bismillah. İran açısından işidin askeri açıdan bitirilmesi, gizli destekçileri olan ve aynı zamanda islam düşmanlığı taşıyan kesime karşı İslam adına kayda geçer bir başarıdır. Lakin müslümanım diyen bir kesim açısından insan dışına çıkmış böyle yaratıkların üremiş olması büyük utançtır eger utanıyorlarsa ki bügün hala aynı istikamette giden bir güruh var ve Türkiye de de sayıları az değil! Tabii bu riyakarlık yanında sünnicilik yapıcağız diye mezhepsel düşmanlık geliştiren ve sonunda raydan çıkan güruhun aile çevre toplum bazında ciddi sorunları var ki sırf İran’a Şii olduğu için düşmanlık besleyen veya farklı sebeplerde sayılabilir halen Şii hilali der durur vs. Din eğitimi sünni islam öğretisi gözden geçirilirse emevi islam anlayışının yarattığı terörizm ve sorunlar ayyuktadır ki Ehlibeyt İslam öz Muhammedi gerçeklere dönüş tek çaredir. Yani biraz Mevlana Yunus Emre sesine kulak verilse Türkiye bu hallere düşmezdi elbette ve lakin bu gidişatın sonuda pek hayır görünüyor değil! vs. Biz ferec için dua edelim en iyisi. Ha, komutanın öfkesi haklı IŞİD yüzünden olmadık zarar ve kaç Şehid verildi. Editör bana da dua et ha, tamam! Tamam bu ödev olsun, sonra sorarım bak!Salavat ve accil ferecehum:)

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.