Gazze’deki Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri yeniden canlanıyor

  • 15 Şubat 2019
  • 1.435 kez görüntülendi.
Gazze’deki Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri yeniden canlanıyor

Siyonist İsrail ablukasının kaldırılması ve geri dönüş talebiyle, Gazze Şeridi’nde yapılan “Büyük Dönüş Yürüyüşü” gösterileri, barışçıl yöntemlerle yeniden canlandırılıyor.

Siyonist Rejim, Filistinlilerin taleplerine karşılık vermezken, sınırın diğer tarafında konuşlanan “Gece Tedirgin Etme Birliği” adlı oluşum, İsrail ile Filistinli gruplar arasında ateşkesin sağlanması için arabuluculuk yapan Mısır ve uluslararası tarafları yeniden harekete geçirmek için 3 aylık nisbi durgunluğun ardından yeniden barışçıl gösterilere başladı.

En son geçen ekim ayında iki ay süren barışçıl eylemlerine kısmen ara verdikten sonra, son günlerde yeniden faaliyetlerine başlayan Gece Tedirgin Etme Birliği, Gazze’nin doğusundaki İsrail sınırında geceleri protestolar düzenleyerek, Filistinli gruplar ve İsrail arasında yürütülen dolaylı ateşkes görüşmelerine etki etmeyi amaçlıyor.

Büyük Dönüş ve Ablukayı Kırma Yürüyüşü Yüksek Ulusal Heyeti de Gazze’nin doğu sınırında düzenlenen deniz gösterilerinin yeniden başlatılacağını duyurdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.