Abbas Güçleri Batı Yaka’da 4 Kişiyi Gözaltına Aldı

  • 19 Kasım 2015
  • 735 kez görüntülendi.
Abbas Güçleri Batı Yaka’da 4 Kişiyi Gözaltına Aldı

Mahmud Abbas başkanlığındaki Filistin Yönetimi’ne bağlı güvenlik birimleri, siyasi görüşleri nedeniyle biri üniversite öğrencisi dört kişiyi gözaltına aldı. Güvenlik birimlerinin bir başka üniversite öğrencisini de ifade vermeye çağırdığı belirtildi.

Nablus’ta Koruyucu Güvenlik birimi En-Necah Üniversitesi öğrencisi Bera Zevkan’ı üniversite kampüsü önünde gözaltına aldı. Koruyucu Güvenlik birimimin bir gün önce de Zevkan’ın evine baskın düzenlediği fakat evde bulamadığı, Bera Zevkan’ın işgal zindanlarında esir tutulan akademisyen Ğassan Zevkan’ın oğlu olduğu ifade edildi.

El-Halil’de ise Genel İstihbarat birimi Surif beldesi sakinlerinden 18 yaşındaki Malik El-Kudsi’yi gözaltına aldı. Aynı birimin Cenin’de de Imad El-Kadu isimli genci gözaltına aldığı bildirildi.

Genel İstihbarat biriminin ayrıca El-Halil vilayetinde aktivist Ala Zuğeyr’i gözaltına aldığı kaydedildi.

Öte yandan, işgal güçleri bu sabah erken saatlerde En-Necah Üniversitesi öğrencilerinden Mahmud Aside’yi Tel köyünde bulunan evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.