ABD, Halep’teki teröristleri kurtardı

  • 15 Ekim 2016
  • 1.060 kez görüntülendi.
ABD, Halep’teki teröristleri kurtardı

İran Meclisi Başkan Danışmanı Emir Abdullahiyan, ABD’nin ateşkes yöntemiyle Halep’teki teröristleri kurtardığını ifade etti.

İran Meclisi Başkan Danışmanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, bölgesel gelişmelere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

ABD’nin bölgedeki krizlerin artmasına neden olduğunu belirten Emir Abdullahiyan, “Amerika, Suudi Arabistan’ın Yemen’de yenilgiye uğramasına engel oluyor. Ayrıca Irak’ta da terörizme karşı mücadelede bulunduğunu iddia ederken teröristlere silah gönderiyor” dedi.

Suriye gelişmelerine de işaret eden Emir Abdullahiyan, “Halep’teki teröristlerin yenilgiye uğramasına az kalmıştı. Buna tahammül edemeyen Amerika, ard niyetli bir ateşkes konusunu ileri sürerek, teröristleri kurtardı” açıklamasında bulundu.

İranlı yetkili, sözlerinin bir bölümünde de ABD’yi bölgedeki terör örgütlerini bir araç gibi kullanması nedeniyle sert bir şekilde eleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.