Abdulmelik El’Husi: Arabistan ve BAE’nin hedefi Yemen’i işgaldir

  • 28 Mayıs 2018
  • 1.180 kez görüntülendi.
Abdulmelik El’Husi: Arabistan ve BAE’nin hedefi Yemen’i işgaldir

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmelik Bedreddin el’Husi, Arabistan ve Birleşik Arap Emirliklerinin Yemen’e askeri saldırıdan hedefinin Yemen’i işgal etmek olduğunu belirterek, ”onların hiç bir şekilde barışçıl bir hedefi yok’ dedi.

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmelik Bedreddin el’Husi, dün gece yaptığı konuşmada sözkonusu iki ülkenin Yemen’deki tekfircileri milyarca dolarla desteklediklerini belirterek, Yemen mütecavizlerinin önce halk arasında düşmanlık ve ihtilaf çıkarmak istediklerini söyledi.

Suudi Arabistan, BAE subaylarının Yemen’in el’Meha bölgesinde ABD ve siyonist İsrail subaylarıyla irtibatta olduklarını belirten Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmelik Bedreddin el’Husi, ‘Amerika ve siyonist İsrail’in Yemen’e saldırıda ortak ve hemfikir olduklarını’ söyledi.

El’Husi, Arabistan ve Amerika’nın Yemen’e yönelik saldırılarına karşı mücadelenin şer’i bir girişim olduğunu belirterek, işgalcilerin işbirlikçilerine karşısında Yemen milletinin izzetini ve kerametini savunmanın tek yol olduğunu söyledi.

Arabistan ve BAE’nin Filistin halkı aleyhinde de komplo kurduklarını belirten El’Husi, Siyonist İsrail rejimi başbakanı Netanyahu’nun Yemen’e saldırıyı, Arabistan ve İsrail’in ortak çıkarlarının bir bölümü olarak gördüğünü söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.