Arabistan, bölgede terörizm ve Vahhabiliğin merkezi!

  • 11 Haziran 2017
  • 1.051 kez görüntülendi.
Arabistan, bölgede terörizm ve Vahhabiliğin merkezi!

Yemen Ensarullah hareketinin Irak’taki siyasi temsilcisi, terörizmin Tahran saldırısını kınayarak, Suudi rejiminin bölgede olup biten musibetlerin ana kaynağı olduğunu ve bugün Arabistan’ın vahhabilik ve terörizmin ana yatağı durumuna geldiğini bildirdi.

Dün İRNA’ya açıklamada bulunan Yemen Ensarullah hareketinin Irak’taki siyasi temsilcisi Muhammed el-Yemeni, 17 kişinin şehit olduğu ve 52 kişinin de yaralandığı Tahran’daki terör saldırısı nedeniyle taziyelerini bildirerek, Arabistan’ın bundan bir süre önce resmen savaşı İran içine çekecekleri tehdidinde bulunduklarını ve Tahran’daki son terör saldırısının bu tehdidin pratiğe geçtiğinin bir belirtisi olduğunu söyledi.

Arabistan’ın sapık vahhabiliğin ve terörizmin merkezi konumunda olduğunu ve bugün IŞİD’e mali ve silah yardımı konusunda ilk hami olduğunu belirten Yemen Ensarullah hareketinin Irak’taki siyasi temsilcisi, Suudi rejim kaynakları IŞİD teröründen zarar gören tek ülkenin İran İslam Cumhuriyeti olmadığını, Irak, Suriye ve Yemen halklarının da bugün bu terörden önemli yaralar aldıklarını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.