Avrupa’da Öğrenci İslami Dernekleri Birliği Kudüs Günü Dolayısıyla Bildiri Yayınladı

  • 19 Haziran 2017
  • 1.250 kez görüntülendi.
Avrupa’da Öğrenci İslami Dernekleri Birliği Kudüs Günü Dolayısıyla Bildiri Yayınladı

Avrupa’da Öğrenci İslami Dernekleri Birliği Kudüs Günü Dolayısıyla yayınladığı bildiride işgal altındaki Filistin topraklarının siyonist İsrail rejiminin işgalinden kurtarılması amacıyla mücadele verilmesi ve direniş gösterilmesini istedi.

İRNA’nın verdiği habere göre Avrupa’da Öğrenci İslami Dernekleri Birliği Pazar günü akşamı Dünya Kudüs Günü Dolayısıyla bir bildiri yayınlayarak, dünya Kudüs etkinliklerine katılmanın önemine temasla, Müslümanların 60 yıllık yarası Filistin meselesinin her zaman için İslam dünyasının ilk ve en önemli meselesi olarak kalması gerektiğini ve ve İsrail kanser tümörünün kökünün temelli olarak bölgeden kazınıp atılmasının tek yolunun mücadele ve direniş olduğunu bildirdi.

Avrupa’da Öğrenci İslami Dernekleri Birliği Kudüs Günü Dolayısıyla yayınladığı bildiride ayrıca, bölgenin Arap devletlerinin hıyanet ve uzlaşmalarının bugün siyonist İsrail rejiminin Ortadoğu’nun kalbinde terörizmin beyni ve anası olarak faaliyet göstermesine sebep olduğunu bildirdi.

Mübarek Ramazan ayının son cuması rahmetli İmam Humeyni’nin girişimiyle “Dünya Kudüs Günü” olarak ilan edilmiş ve her yıl dünya Müslümanları bu günde gösteri ve yürüyüşler düzenleyerek Filistin’e desteklerini bildirmekte ve işgalci siyonist İsrail rejiminin işgalcilik, zulüm ve cinayetlerini protesto etmekteler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.