Ayetullah Nuri Hemedani: Müslümanlar Kudüs meselesi karşısında ilgisiz kalmamalı

  • 19 Aralık 2017
  • 1.069 kez görüntülendi.
Ayetullah Nuri Hemedani: Müslümanlar Kudüs meselesi karşısında ilgisiz kalmamalı

Kum İslami İlimler Merkezi Taklit Merciilerinden Ayetullah Hüseyin Nuri Hemedani, dünya Müslümanlarının, Kudüs’ün İsrail için başkent ilan edilmesi karşısında sessiz kalmamaları gerektiğini bildirdi.

İRNA’nın bildirdiğine göre dün Kum kentinde Camiat’uz Zehra (sa) ilim enstitüsü Kur’an hizmetçileri, eğitimcileri ve hafızlarından bir grubu kabulü sırasında konuşan Ayetullah Nuri Hemedani, Amerika ve siyonist İsrail rejiminin Mescidi Aksa’yı Müslümanların elinden çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Kudüs’ün siyonist rejim İsrail’in başkenti olarak ilan edilmesi karşısında pratik karar alınması gerektiğini belirten Ayetullah Hüseyin Nuri Hemedani, bugün müslümanlarından bazılarının kendi sorumluluklarını yerine getirmemeleri nedeniyle dünya müstekbirliği ve siyonist İsrail rejiminin Mescidi Aksa’ya göz diktiğini bildirdi.

ABD başkanı Donald Trump 6 Aralık 2017 tarihinde Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak resmiyete tanıdığını ilan etmiş ve ABD dışişlerinden Amerikan elçiliğinin Kudüs’e aktarılması için gerekli işlemleri başlatması direktifini vermişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.