Bahreyn halkı Netanyahu ziyaretine karşı çıktı

  • 24 Kasım 2018
  • 1.449 kez görüntülendi.
Bahreyn halkı Netanyahu ziyaretine karşı çıktı

Bahreyn’da çok sayıda siyasi muhalif grup ortak bir bildiri yayımlayarak Bahreyn halkını korsan rejim İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Bahreyn’i ziyaret edeceği günde düzenlenecek protesto eylemine katılmaya davet etti.

Bahreyn medyasında çıkan habere göre Bahreyn Hak Hareketi ve İslamî El Vefa Hareketi Cuma günü yayımladıkları ortak bildiride, Halife rejiminin siyonist Başbakanı Netanyahu’yu karşılama çabalarını kınayarak Mescid-i Aksa ve mazlum Filistin milletine desteklerini vurguladı.

Bahreynli muhalif gruplar Natanyahu tarafından Bahreyn ziyareti ile ilgili yayımlanan bildiriyi de Bahreyn milletini tahrik etme amaçlı bir hareket niteledi

Bahreynli muhalif gruplar ayrıca Netanyahu’nun Bahreyn ziyaretini tehlikeli niteleyerek Halife rejimi ile siyonist rejim elebaşılarının bölge meseleleri ile ilgili ortak tutumları Halife rejiminindaha da inzivaya itilmesine yol açacağını vurguladı.

Korsan İsrail’de yayımlanan Yediot Aharonot gazetesi Maname yönetimi İsrail ile ilişkileri aleni bir şekilde başlatmak için Tel aviv elebaşıları ile gizli müzakere yürüttüğünü, Netanyahu’nun Maname ziyareti bu ilişkilerin resmen başladığının ilani olacağını yazmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.