Bahreyn rejimi devrimci liderleri öldürme programı yaptı

  • 02 Temmuz 2018
  • 2.044 kez görüntülendi.
Bahreyn rejimi devrimci liderleri öldürme programı yaptı

Bahreyn İslami Amel Cemiyeti genel sekreteri vekili Abdullah Salih, Bahreyn’de Al- Halife rejiminin, devrimci liderleri düzenli olarak öldürme programı yaptığını bildirdi.

Salih konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bahreyn yönetiminin, her zaman Bahreyn’in üst düzey din adamı Şeyh İsa Kasım, Nebil Receb ve diğer devrimci liderler ve şahsiyetler aleyhinde girişimlerde bulunduğunu belirterek bu kişilere yönelik  sürekli olarak  saldırıların olduğunu ve bu doğrultuda cezaevinde ve evhapsinde olanlara sağlık hizmetlerinin verilmediğini veyla kasıtlı olarak aksatıldığını zira bu şekilde onların ölmelerinin hedeflendiğini söyledi.

Abdullah Salih, terör rejimi İsrail ile Arap ülkeleri arasında diplomatik ilişkilerin normalleşmesinde Bahreyn rejiminin rolüne de işaretle, Bahreyn rejiminin, Fars körfezinde ırkçı İsrail ile açıktan görüşmeler yapan tek rejim olduğunu zira Bahreyn rejiminin siyonist İsrail rejimi yetkililerini açıkça ülkeye davet ettiğini ve İsrail’e heyet gönderdiğini ve gizlemeye de gerek duymadığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.