Büyük Şeytan ABD, İsrail rejimine en büyük askeri yardımı yapıyor

  • 09 Haziran 2016
  • 1.161 kez görüntülendi.
Büyük Şeytan ABD, İsrail rejimine en büyük askeri yardımı yapıyor

Amerika ulusal güvenlik danışmanı Suzan Rice Washington’da Amerika Yahudiler komitesi toplantısında yaptığı konuşmada, Amerika’nın İsrail’e tahsis ettiği yeni askeri yardım paketinin 40 milyar dolar olduğunu, bu askeri yardımın İsrail hava kuvvetleri filolarıyla füze gücünün artmasına sebep olacağını söyledi.

Washington yönetimi, Amerika senatosunun baskıları sonucu, Nisan 2016 tarihinde Siyonist İsrail rejimine en büyük askeri yardım kararı alma zorunda kaldı. Washington ile gayri meşru İsrail rejiminin askeri yardım anlaşması 2018 yılında son buluyor. Bu nedenle Washington ile TelAviv rejimi bu anlaşma süresini 2028 yılına kadar uzatma müzakerelerini sürdürmektedirler.

Amerika’nın işgalci ve ırkçı İsrail rejimine tahsis ettiği 40 milyar dolarlık yeni askeri yardım paketi, Beyaz Sarayın soykırımcı İsrail yandaşı Siyonist güç odaklarının kölesi olduğunu gözler önüne seriyor. Amerika çeşitli bölgelerdeki müttefiki ülkelere yıllık askeri ve mali yardımlar yapıyor. Fakat Amerika’nın Filistin halkının azılı düşmanı soykırımcı İsrail rejimine verdiği askeri ve sıcak para desteği, Mısır gibi diğer ülkelere verdiği yardımlardan kat kat fazladır. Amerika her yıl vatandaşların vergilerinden 3 milyar doları aşkın İsrail’e askeri ve mali yardım yapıyor. Amerika bir çok ekonomik sorun yaşıyor. Ancak terörist İsrail rejimine verdiği yardımlarda bir eksilme ve aksama söz konusu değildir. Amerika’da Siyonist Yahudi lobiler de milyarlarca dolar yardım toplayıp katliam ve savaş arabasını yürütmek için katil İsrail’e gönderiyorlar. Amerika’nın NEO Con çetesi üyesi eski başkanı George Bush 2007 yılında Telaviv rejimiyle imzaladığı anlaşmayla 2017 yılı sonuna kadar her yıl 3 milyar 100 milyon dolar askeri ve ekonomik yardım yapma Taahhüdünde bulundu.

Amerika kongresinin raporuna göre, Washington’un 1962 yılından beri İsrail rejimine verdiği askeri mali yardım 124 milyar doları aşmıştır. Amerika yönetimi, son yıllarda ekonomik ve mali kriz yaşadığı bahanesiyle eğitim ve sağlıkla genel hizmetlerin ödeneklerinden büyük kesinti yapmış bulunuyor. Amerika Kongresi soykırımcı İsrail rejimine çok boyutlu askeri, siyasi, ekonomik, bilim ve teknolojik, silah ve mühimmat yardımı yapma kararları alarak Amerika’yı Siyonist rejime stratejik müttefik konumuna dönüştürmüştür. Amerika’nın askeri yardımları katil İsrail rejiminin silah sektörünün gelişmesine sebep olmaktadır. Nitekim Amerika kongresinin yardım paketlerine ilaveten soykırımcı İsrail rejiminin füze teknolojisini geliştirmesine ayrıca özel ödenekler tahsis etmiştir. Amerika kongresi ırkçı İsrail rejimine yardımlarını yasallaştıran kararlar alıp onaylamaktadır.

İşgalci İsrail rejimi elebaşlarının son yıllardaki itiraflarına göre, Amerika başkanı Barack Obama’nın hükümeti döneminde, Washington ile Telaviv rejimleri arasındaki askeri ve istihbarat işbirliği artarak devam etmiştir. Amerika’nın terörist ve savaş suçlusu İsrail rejimine askeri ve ekonomik yardım yapma kararları ve ikili anlaşmalar, Amerika vatandaşları tarafından protesto edilmiştir. Amerika vatandaşlarına göre, Amerika Siyonist rejime askeri yardımlar yaparak, bu rejimin Filistin halkını katliamdan geçirmesine, savaş suçuyla insanlık suçlarını korkusuzca işlemesine destek olmaktadır. Nitekim Amerika kimyasal silahlar, biyolojik silahlar, salkım bombaları gibi silah teknolojisi katil israil rejimine transfer etmiş bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.