Cihangiri: ABD’nin sabotajı, uluslararası anlaşmalara yöneliktir

  • 05 Aralık 2016
  • 1.001 kez görüntülendi.
Cihangiri: ABD’nin sabotajı, uluslararası anlaşmalara yöneliktir
Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Amerika’nın Bercam nükleer anlaşmasına karşı sabotajı aslında uluslararası anlaşmalara yönelik olduğunu vurguladı.

 Gazetecilere Amerikan kongresinin kararını ve Bercam nükleer anlaşmasını sabote etmesini değerlendiren Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Amerika’nın Bercam nükleer anlaşmasına karşı sabotajı aslında uluslararası anlaşmalara yönelik olduğunu belirtti.

Cihangiri, Amerikalı yetkililerin bu hareketi uluslararası diyalog, teamül ve anlaşmalara yönelik bir uygulama olduğunu ve mutlaka bu tür hareketlere karşı mücadelede akılcı ve ölçülü bir yol izleneceğini kaydetti.

Cihangiri ayrıca provokasyonların yetkilileri radikal hareketlere sürüklememesine dikkat etmek gerektiğini, böylece İmam Ali Hamanei’nin akılcı tedbirleri ile gereken tepki verilerek İran milletinin çıkarları korunacağını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.