Devrim Muhafızları: Acı İntikam, Amerikalıların Bölgeden Çıkarılmasıdır

  • 06 Şubat 2020
  • 775 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları: Acı İntikam, Amerikalıların Bölgeden Çıkarılmasıdır
İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı Amerikalıların bölgeden çekilmesini kaçınılmaz olarak nitelendirerek, acı intikamın Amerikalıların bölgeden çekilmesi olduğunu söyledi.
İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı General Ali Fedevi Kum’da bulunan Masumiye Medresesinde şu ifadelerde bulundu: ‘İnsan, hedeflere ulaşmak için her dönem ve zamana göre yöntemler belirler ve Masumiye medresesi de böyle davranan ve çeşitli ilim alanlarında başarılar elde eden ve talebeler yetiştiren bir medresedir.
İslam İnkılabının kırk birinci yıl dönümünün arifesindeyiz. Bu yılın diğer yıllardan farkı,  halkın Amerika ve müstekbir cephe karşısındaki direnişinde ve Amerikalı yetkililerin, “İran’ın devrimin kırk birinci yılına girmesine izin vermeyeceğiz” gibi basit söylemlerinde aranmalıdır.
Amerikalıların bu tip söylemlerinden, onların inkılabın bu noktaya gelmesini istemedikleri ve buna rağmen inkılap bu noktaya geldiği için onu ortadan kaldırmaya çalıştıkları anlaşılabilir.
Bugün Amerikalılar bütün konularda İran’ın önüne çıkıyorlar ve bütün hesap ve kitaplarına rağmen İran devrimini kabul etmek onlar için mümkün değildir.
Asla unutulmaması gereken konulardan biri şudur, eğer dini emirlere ve dini ve ilahi değerlerin korunmasına dikkat edilmezse, kesinlikle Allah-u Teala da ümmete yardımını kesecektir ve bu, İslam’ın başında yaşanmıştır.
Eğer 41 yıldır bütün yaptırımlara, baskılara, savaşlara ve müstekbir cephenin fitnelerine rağmen bu inkılap devam ediyorsa, bu, halkın ilahi emirlere uymasından dolayıdır ve Allah-u Teala da vaadini gerçekleştirmektedir.
Bu yıl, Hacı Kasım Süleymani’nin şehadeti olmak üzere çok özel bir durum içerisindeyiz. Hacı Kasım’ın kendisi şehadeti Allah’tan istemişti ve Allah’ta onun için bunu sağladı, yoksa Amerikalılar böyle birşeyi yapmaya cesaret edemezlerdi.
Eğer bir şehit böyle bir dereceye ulaşıyorsa, onun Allah ile olan anlaşması iyi incelenmelidir. Şehit Süleymani’nin şehadetinden sonra Amerikalılar şöyle dediler: ‘Trump şehidin cenaze merasimini görünce titredi.’ Bu, şehit Süleymani’nin azametini ve büyüklüğünü göstermektedir.
İmam Humeyni de böyleydi. O da yüksek bir mertebedeydi ve Allah-u Teala da bütün aşamalarda ona yardım etti.
Bizim bir görev ve sorumluluğumuz var ve her şeyin bir olurunun olduğuna inanıyoruz. Bu önemli olayın bölgede bir defa yaşandığına şahit oldunuz, Obama’nın başkanlığı döneminde onların kuvvetleri bölgeden çıkarıldı ve kesinliklikle bu defa da gerçekleşecektir.
Acı intikam, Amerikalıların bölgeden çıkarılmasıdır. Biz bir sorumlulukla görevlendirildik, çünkü Velayet-i Fakih buna inanıyor ve biz de onun takipçileriyiz ve bunu gerçekleştirmek istiyoruz.’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.