Devrim Muhafızları Amerika’ya Karşı Her Türlü Adımı Desteklemektedir

  • 11 Ekim 2017
  • 1.732 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları Amerika’ya Karşı Her Türlü Adımı Desteklemektedir

 İran Meclisi Milli Güvenlik Komisyonu yayımladığı bildiride, Devrim Muhafızlarının Amerikan güçlerine karşı hertürlü karşı adımını desteklediklerini duyurdu. 

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu Amerikan Başkanı Donald Trump’ın yaptığı son açıklamada Devrim Muhafızlarına yönelik ifadelerine ilişkin bildiri yayımladı. Bildiri metninde şu ifadeler yer aldı:

Eğer Devrim Muhafızları olmasaydı ülke de olmazdı. İmam Humeyni (r.a)

İslam İnkılabı Devrim Muhafızları İslam İnkılabının pak soyu ve devrimin kurucusu İmam Humeyni’nin (r.a) mirası olarak geçtiğimiz yıllar boyunca İran İslam Cumhuriyetini ve halkını koruma konusunda büyük bir rol üslendi ve bu nedenle her zaman İran İslam Cumhuriyeti’nin düşmanları özellikle de Amerika ve Siyonist Rejim’in gözüne batmaktadır, İslam İnkılabı Devrim Muhafızları ayrıca son yıllarda Suriye ve Irak’ta güvenliğin sağlanması ve terörist gruplarla özellikle IŞİD ile mücadelede çok etkin bir oynadı ve eğer tüm bunlar olmasaydı bugün bu hassas bölgede endişe verici boyutlarda krizler yaşanırdı.

Yakın zamanda bu gerçekler Amerikan Başkanının  açıklamalarında alaycı ifadelerle yer almaktadır öyle ki İslam İnkılabı Devrim Muhafızlarının terörist listesine alınacağı yönünde ahmakça ifadeler kullandı.

Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu tarafından yayımlanan bildiride daha sonra bu ahmakça açıklamaların kınandığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi: Eğer bu ahmakça açıklamalar uygulanmak istenirse komisyon İslam İnkılabı Devrim Muhafızlarının Amerika’ya karşı her türlü karşı adımını destekleyecektir nitekim 4.madde de terörist grupların destekçisi olan Amerika’nın maceracı adımlarıyla mücadele konusundadır ve Devrim Muhafızları terörist gruplarla mücadele ettiği gibi onlarla da mücadele etme hakkına sahiptir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.