Devrim Muhafızları: İran’ın dış yayınlar servisi, eşit olmayan bir savaşta mücadele veriyor

  • 06 Ekim 2019
  • 670 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları: İran’ın dış yayınlar servisi, eşit olmayan bir savaşta mücadele veriyor

Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami bugün yaptığı açıklamada, İran’ın dış yayınlar servisine bağlı medyanın eşit olmayan bir savaşa girdiğine işaretle, hakkın kazanacağını belirtti.

İran Press’in haberine göre, Komutan Selami bugün Tahran’da düzenlenen İran Radyo ve Televizyon Kurumu İRİB Dış Yayınlar Servisi’nin çaba ve gayretlerinin takdir edildiği merasimde yaptığı konuşmada, savaş meydanının coğrafya sınırlarından beyin ve kalp sınırlarına doğru pozisyon değiştirdiğini belirterek, beyinleri daha iyi yönetenlerin bu savaşta daha başarılı olduğunu vurguladı.

Komutan Selami, düşmanların gelecek dünyayı şekillendirmeye çalıştıklarına işaretle, onların insan haklarından yaptığı tanıma göre, Siyonistler’in cinayetini meşru savunma nitelerken, Yemenli ve Filistinli çocukların kurban gitmesini savaşçılık olarak gördüklerini vurguladı.

Tümgeneral Selami, medyanın mazlumların sesi olabileceğini, dış yayınlar servisine bağlı medyanın gerçekleri göstererek, düşman medyasının itibarsızlaştırabileceğini vurguladı.

Komutan Selami, İran’ın dış yayınlar servisinin gerçeği ifade ettiği için muzaffer olacağını, büyük güçlerin batıl olduğu için dağıldığını ve meydanı terk etmekte olduğunu ifade etti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.