El Amiri: IŞİD ve bağlı unsurları sınır dışında dahi takip edilip ortadan kaldırılacak…

  • 06 Mart 2015
  • 742 kez görüntülendi.
El Amiri: IŞİD ve bağlı unsurları sınır dışında dahi takip edilip ortadan kaldırılacak…

Irak gönüllü halk ordusu komutanı Hadi el-Amiri, IŞİD’e karşı oluşturulan uluslararası ittifakın Selahaddin Vilayetinin kurtarılmasına katılmadığını belirttikten sonra, IŞİD’in temeli Amerika, Avrupa ve Arapların parasıyla atıldığına vurgu yaptıktan sonra bu örgütün bütün unsurlarıyla sınır dışında bile olsa takip edilip yok edileceğini söyledi.

Irak gönüllü halk ordusu komutanı, IŞİD adlı terörist grubun temelinin, Amerika, Avrupa ve Fars Körfezindeki Arap ülkelerinin parasıyla atıldığını ve bu gruba bağlı unsurları sınır dışında bile olsa takip ederek yok edeceklerini söyledi.

Irak gönüllü halk ordusu komutanı Hadi el-Amiri, Sümeriye televizyonuyla gerçekleştirdiği bir söyleşide şunları dile getirdi: “IŞİD’e karşı kurulan uluslar arası ittifak Selahaddin vilayetinin kurtarılması operasyonuna katılmadılar, bu konuda bir tek uçuş dahi gerçekleştirmediler.”

“Şimr, el Beid ve el Cubur aşiretine mensup kişiler ilk kez teröristlere karşı verilen savaşta emniyet güçlerinin yanında yer aldılar. IŞİD terörist grubuna bağlı unsurları layık oldukları şekilde cezalandıracağız ve iş bitiğinde Iraklılar tarafından onların üzerine kalem çekilecek ve bu unsurlar sınır dışında dahi takip edilip ortadan kaldırılacaklardır.”

Irak gönüllü halk ordusu komutanı Hadi el-Amiri, IŞİD adlı terörist grubun temelinin, Amerika, Avrupa ve Fars Körfezindeki Arap ülkelerinin parasıyla atıldığına tekraren vurgu yaptı.

Kaynak:İntizar

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.