El-Aqsa Tv Yayınladığı Yeni Videoda Kassam Tugaylarının İşgalci Askerlere Düzenlediği Operasyonu Paylaştı…

  • 14 Aralık 2014
  • 880 kez görüntülendi.
El-Aqsa Tv Yayınladığı Yeni Videoda Kassam Tugaylarının İşgalci Askerlere Düzenlediği Operasyonu Paylaştı…

Siyonist işgal rejiminin Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askerî kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları’nın işgal güçlerinin Gazze’ye yönelik olarak geçtiğimiz Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlediği saldırılar karşısında gerçekleştirdiği başarılı eylemlerin üstünü örtmeye çalışan siyonist işgal yönetiminin yalanları daha önce görüntülü belgelerle ortaya konmuştu. Yayınlanan videolarda, Filistinlilerin “Yenilmiş Yaprak” adını verdiği çatışmalarda işgal güçlerine ağır darbeler vurulmasının belgeleri görüntülü bir şekilde ortaya konmuş ve siyonistlerin Filistin direnişinin başarılı mücadelesinin üstünü örtmeye buna karşılık kendi askerlerinin aslında Filistin direnişini dağıttığı kanaati oluşturmaya çalışan iddialarının gerçekleri yansıtmadığı belgelenmişti.

Gazze’den yayın yapan El-Aqsa Tv, yayınladığı yeni bir videoda İzzettin Kassam Tugayları’na mensup seçkin bir mücahit grubunun 19 Temmuz 2014 tarihinde el-Meğazi mülteci kampının doğusunda yer alan Ebu Mutaybık askeri mevkisinden hareket ederek işgalci askerlere karşı operasyon düzenlemesinin ve ağır darbe vurmasının görüntülerini kamuoyunun dikkatlerine sundu.

Yayınlanan video Kassam mücahitlerinin sükûnet içinde ve herhangi bir telaşa kapılmadan gerçekleştirdikleri eylemlerinde işgalci askerleri hızla etkisiz hale getirmelerinin sonra baskın alanında bulunan askerleri öldürüp silahlarını ele geçirmelerinin görüntülerini yansıtıyor. Kassam mücahitleri de bu eylemden sonra hiçbir yara almadan üslerine geri döndüklerini açıkladılar.

Hamas’ın 27. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin sürdüğü bu günlerde yayınlanan video Filistin halkı arasında büyük bir heyecana, halkın bu direniş hareketine olan sevgi ve güveninin daha da artmasına vesile olurken işgalci siyonistlerin de savaşla ilgili iddialarını geçersiz kıldı ve söylediklerinin yalanlığını yeniden gözler önüne serdi

İşte O Video:

http://youtu.be/D1DRrY7TUT4

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.