El-Aruri ve Şellah, İşgale Karşı Mücadelede Direnişin Birliğini Vurguladı

  • 02 Kasım 2017
  • 1.167 kez görüntülendi.
El-Aruri ve Şellah, İşgale Karşı Mücadelede Direnişin Birliğini Vurguladı

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı Salih El-Aruri ile hareketin liderlerinden Mahir Salah ve Muhammed Nasr, İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Şellah ve yardımcısı Ziyad En-Nehhale ile görüştü.

Hamas hareketinden bir kaynak, görüşmenin dün akşam (1 Kasım Çarşamba) Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta gerçekleştiğini ifade etti.

Görüşmede Filistin’deki son gelişmeler ile işgal güçlerinin Gazze Şeridi’nde direnişçileri hedef alan son saldırısının ele alındığı bildirildi.

Hamas ve İslami Cihad liderlerinin görüşmesinde tarafların işgalciyle mücadelede Filistin halkının ve direnişinin birlik ve bütünlük içinde hareket etmesinin önemine vurguda bulunduğu kaydedildi.

Hamas ve İslami Cihad liderlerinin bir araya geldiği görüşmeden önce dün Hamas Hareketi Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı Salih El-Aruri Beyrut’ta Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile bir araya gelmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.