Filistin direniş grubu: Siyonist hedeflere karşı 5 operasyon gerçekleştirdik

  • 12 Ekim 2022
  • 78 kez görüntülendi.
Filistin direniş grubu: Siyonist hedeflere karşı 5 operasyon gerçekleştirdik

Filistin direniş grubu Arin el-Asvad bu grubun geçen Salı günü Siyonist hedeflere karşı 5 operasyon düzenlediğini duyurdu.

Merkezi Nablus şehrinde bulunan Filistin direniş grubu Arin el-Asvad, Nablus’taki Siyonist yerleşim yeri Şafi Şimrun yakınlarında bir grup askeri hedef aldıklarını ve bunun sonucunda çok sayıda Siyonistin öldüğünü veya yaralandığını bildirdi.

Arin el-Asvad grubu Filistinli vatandaşlardan bu direniş grubunu desteklemelerini ve Filistinli grupların tüm savaşçılarının teyakkuzda olmasını talep etti.

Korsan Siyonist rejimin tüm güvenlik önlemlerine rağmen Batı Şeria’daki Filistin halkı ve mücadelecilerinin bu rejim askerlerine ve yerleşimcilerine yönelik operasyonlarının yoğunluğunu arttırdığı bildiriliyor.

Bundan önce Siyonistler sadece işgal altındaki toprakların güneyinde ve Gazze bölgesinde Filistinlilerle çatışırken şimdi Filistin’in doğusundaki Batı Şeria, gençlerin silahlanması dolayısıyla işgalci Siyonistlerin pusuya düşürüldüğü alana dönüşmüştür.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.