Filistinli direnişçiler siyonist hedefleri füze yağmuruna tuttular

  • 14 Kasım 2019
  • 639 kez görüntülendi.
Filistinli direnişçiler siyonist hedefleri füze yağmuruna tuttular

Filistinli direnişçiler terör rejiminin Gazze Şeridi’ndeki son cinayetlerine misillemede bulunmak için işgal altındaki Filistin topraklarında siyonistlerin mevzilerini ve önemli yerlerini füzelerle hedef aldılar.

Filistinli kaynaklar, Filistinli direnişçilerin  Ashdod ve Yad Mordechai bölgelerindeki siyonist siteleri onlarca füzeyle hedef aldıklarını bildirdiler.

Habere göre, saldırı ardından siyonist bölgelerde sirenler çalmaya başladı ve siyonistler sığınaklara kaçtılar.

Füze saldırılarında ölen ve yaralanan yada hasar konusunda şu ana kadar ayrıntılı bilgi verilmedi.

Terör rejimi İsrail basını ise son iki günde Filistinli direnişçilerin  en az 340 roket ve füze attıklarını bildirdi.

Bu arada Filistinli direniş gruplarının askeri kanatlarının Gazze’de oluşturduğu Ortak Operasyon Merkezi, işgal güçleriyle askeri mücadeleyi en üst düzeyde uzlaşı ve koordinasyonla yürüttüklerini açıkladı.

Ortak Operasyon Merkezi, dün (13 Kasım Çarşamba) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, direniş gruplarının askeri kanatları arasında tam bir tekâmül ve uzlaşı olduğunu, misillemenin boyutu ve hedefinin birlikte belirlendiğini ifade etti.

Direniş gruplarının şehitlerin intikamının alınması için nasıl bir misillemede bulunulacağı konusundaki istişarelerini sürdürdüğünü belirten Ortak Operasyon Merkezi, düşmana unutamayacağı bir ders vereceklerini söyledi.

Bildiride, şu an sığınaklarda yaşayan işgal rejimi sakinlerinin askeri ve siyasi liderlerinin ahmaklıklarını görmeleri gerektiği belirtilerek, işgal rejiminde hayatın felç olmasının, sığınakların açılmasının ve insanların ateş altında yaşamak zorunda kalmasının sorumlusunun işgal yönetimi olduğu ifade edildi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.