Filistinli Gençler Nablus’ta Siyonistlerin Diktiği Çadırı Kaldırdı

  • 10 Mart 2018
  • 1.056 kez görüntülendi.
Filistinli Gençler Nablus’ta Siyonistlerin Diktiği Çadırı Kaldırdı

Batı Yaka’nın kuzeyinde yer alan Nablus şehrine bağlı Doğu Lubben beldesi sakinleri, Yahudi yerleşimcilerin iki gün önce köyün toprakları üzerinde kurdukları çadırı kaldırmayı başardı.

onlarca Filistinli gencin köye bağlı Cebel Er-Ras bölgesine gidip, yerleşimcilerin bölgeyi daha sonra gasp amacıyla kurdukları çadırı yakıp kaldırdıklarını belirtti.

Kaynaklar, Filistinli gençlerin çadırı yakıp kaldırmaları üzerine yerleşimcilerle çatışmaların başladığını, yerleşimcileri korumak için bölgeye çok sayıda işgal askerinin gelip gençlerin üzerine yoğun bir şekilde göz yaşartıcı bomba attığını ve ardından bölgeyi askeri bölge ilan ettiğini ifade etti.

Siyonist işgal rejiminin gasp ettiği Filistin topraklarına yerleştirdiği Yahudi yerleşimciler fırsat bulduklarında Filistinlilere saldırmakta, topraklarını gasp etmekte, tarım arazilerine zarar vermekte, ev ve araçlarını kundaklamaktadırlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.