Filistinli Şehit Huzeyfe Süleyman, toprağa verildi

  • 06 Ekim 2015
  • 918 kez görüntülendi.
Filistinli Şehit Huzeyfe Süleyman, toprağa verildi

Şehit Huzeyfe Süleyman, Tulkerem’deki Şehit Sabit Hastanesi’nden alınarak doğum yeri olan Bel’a beldesine götürülerek kalabalık bir cenaze töreniyle toprağa verildi.

Tulkerem’in önde gelenlerinin, şehit yakınlarının ve Filistinli grupların temsilcilerinin katıldığı cenaze korteji, Tulkerem caddelerinde dolaşırken, törene katılanlar intikam sloganları attı.

19 yaşındaki Filistinli genç Huzeyfe Süleyman, işgal güçleriyle dün yaşanan çatışmalar sırasında karnından ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede gece yarısına doğru hayatını kaybetmişti.

İslami Direniş Hareketi (Hamas), yayınladığı bildiride, şehit Huzeyfe Süleyman’ın Hamas üyelerinden olduğunu, halkının onurunu ve kutsal değerlerini savunurken şehit olduğunu söyledi.

Filistin direnişinin şehit Huzeyfe Süleyman’ın ve diğer şehitlerin intikamını mutlaka alacağını ifade eden Hamas Hareketi, Filistin halkının ilan ettiği intifadanın işgalcileri Filistin topraklarından söküp atacağını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.