Gazze’nin Doğusunda Bir Filistinli İşgal Askerlerinin Ateşiyle Yaralandı

  • 21 Ocak 2016
  • 835 kez görüntülendi.
Gazze’nin Doğusunda Bir Filistinli İşgal Askerlerinin Ateşiyle Yaralandı

Dün akşam  Gazze kentinin doğusundaki sınıra yakın bölgede bir Filistinlinin işgal askerlerinin açtığı ateşle yaralandığı ifade edildi.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref El-Kudra, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 42 yaşında bir Filistinlinin Gazze’nin doğusunda işgal güçlerinin açtığı ateşle ayağından yaralandığını ve yarasının orta derecede olduğunu söyledi.

Gazze kentinin doğusunda ve kuzeyinde sınır bölgelerinde mevzilenen işgal güçleri sınıra yaklaştıkları bahanesiyle bölgede yaşayan Filistinliler ile tarlalarda çalışan çiftçilere kasıtlı olarak ateş açıyor.

Gazze Şeridi halkı Kudüs İntifadası’nın başından bu yana Batı Yaka, Kudüs ve 1948’de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlilere destek amacıyla sınıra yakın bölgelerde gösteriler düzenlerken işgal güçlerinin göstericilere ateş açması sonucu bugüne kadar birçok Filistinli şehit oldu veya yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.