General Selami: Küresel iradeye hegomonya mantığı hezimete uğramıştır

  • 17 Eylül 2016
  • 926 kez görüntülendi.
General Selami: Küresel iradeye hegomonya mantığı hezimete uğramıştır

İran İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Genel Komutan Yardımcısı, küresel irade karşısında istikbar mantığının akamate uğradığını belirtti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Genel Komutan Yardımcısı General Hüseyin Selami bugün Tahran’da düzenlenen Ordu Komutanları Toplantısı’nda, dünyada güç geometresinin değiştiğini ve İslam’ın güç geometresinin önemli bir kenarı haline geldiğini kaydetti.

Komutan Selami, düşmanın İslam dünyasını kanlı tefrikalarla parçalamaya çalıştığını ve hala bu hedef için plan ve strateji izlediğini belirtti.

General Selami sözlerinin devamında, düşmanın kültürel alanda da İslam’ın kimliğini yok etmeye ve yerine Batı’nın yanlış dejenre kimliğini yerleştirmeye çalıştığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.