Gulamhüseyin Şafei: Yabancı heyetlerin İran’daki hedefleri bölge piyasalarına ulaşmaktır

  • 28 Aralık 2016
  • 1.179 kez görüntülendi.
Gulamhüseyin Şafei: Yabancı heyetlerin İran’daki hedefleri bölge piyasalarına ulaşmaktır

İran ticaret odası başkanı Gulamhüseyin Şafei, yabancı heyetlerin İran’da varlıklarının iki hedefi olduğunu birincisi İran piyasasında olmak ve diğeri de bölge piyasalarına ulaşmak olduğunu söyledi.

İran ticaret odası başkanı, dün İran  ticaret, kooperatif ve esnaflar odaları başkanlarıyla görüşmesinde yaptığı açıklamada, yabancı  heyetlerin  İran piyasalarında yer almak için gösterdikleri çabaya dikkat çekerek İran’ın potansiyelinin aynı zamanda İran ile uluslararası piyasalar arasında işbirliğinin gelişmesine vesile olacağını söyledi.

Şafei, İran’ın dış ortaklarının gerçekte  bölgede ve İran’da  iktisadi  faaliyetler için bir rekabet halinde olduklarını belirtti.

İranlı yetkili, direniş ekonomisine de işaretle, İran ticaret odasına ait olan sorumluluğun ekonomiyi halkçı hale getirmek olduğunu  belirterek bunun gerçekleşmesi  için çabalarının devam ettiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.