“Halep Ordusu” terör grubunun komutanı öldürüldü

  • 05 Aralık 2016
  • 1.514 kez görüntülendi.
“Halep Ordusu” terör grubunun komutanı öldürüldü

“Halep Ordusu” diye bilinen terör koalisyon grubunun komutanının suriye ordusunda ülkenin kuzeyinde gerçekleştirilen bir operasyonda öldürüldüğü bildirildi.

El-Alem televizyonunun verdiği habere göre “Halep Ordusu” diye bilinen terör koalisyon grubunun komutanı Abdurrahman Nur, Cephetul Feth terör örgütünün de içinde yer aldığı ve bir kaç terör örgütünün bir araya gelmesiyle oluşan grubun komutanlığını yapıyordu.

Bir diğer haberde ise ÖSO komutanlarından Meşhur’ul Ahmed’in de Halep’in batı semtinde yer alan er-Raşidin bölgesinde Suriye ordusunun bir operasyonu sonucu öldüğü bildirilmekte.

Diğer yandan askeri kaynak; Suriye ordusunun destekçi güçlerle işbirliği içinde Halep Kentinin doğu semtlerinde ilerlemeye devam ederek Cezmati ve Hulvaniye bulvarlarına ilaveten Hanano Yoluna kadar bölgelerini terörden temizleyip kontrollerine geçirdiklerini kaydetti.

Kaynak operasyonlarda çok sayıda teröristin öldürüldüğüne dikkat çekerken, kaçan teröristleri kovalama operasyonlarının başarıyla devam ettiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.