Halep zaferi, Irak’ın tamamen kurtarılması, Yemen ve Bahreyn krizinin çözümüdür

  • 15 Aralık 2016
  • 907 kez görüntülendi.
Halep zaferi, Irak’ın tamamen kurtarılması, Yemen ve Bahreyn krizinin çözümüdür

İran İslam İnkılabı Muhafızlar ordusu Halkla İlişkiler ofisi sorumlusu, Suriye ordusunun son Halep’te elde ettiği zafer ve bu şehri teröristlerden temizlemesinin aynı zamanda Irak, Yemen ve Bahreyn sorunlarının çözümüne de katkı sağlayacağını bildirdi.

Dün açıklamada bulunan İran İslam İnkılabı Muhafızlar ordusu Halkla İlişkiler ofisi sorumlusu,Ramazan Şerif, teröristlerin Halep hezimetine temasla, Suriye ordusu ve halkının, ayrıca Lübnan Hizbullah’ı,ve İranlı müsteşarların başarılı mücadele ve direnişlerinin, Amerika ve Siyonist İsrail rejiminin uzun zamandan beri üzerinde çalıştıkları İslam ümmeti düşmanlarının BOP planını etkisiz bıraktığını söyledi.

Halep zaferinin gerçekte, Suriye’nin parçalanması. direniş çizgisinin zayıflatılması ve siyonist rejim için güvenli bir çemberin oluşturulması hususunda Amerika ve siyonist rejimin bölge üzerindeki sinsi planlarının akamete uğraması olduğunu belirten general Ramazan Şerif, direnişin bu son zaferlerinin İslam ümmetinin önemli bir kesiminin uyanışına vesile olması ve dikkatlerin müslümanların ortak düşmanı siyonist İsrail rejimi üzerinde toplanmasını temenni etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.