Halid Meşal: İşgal Rejimini Esirleri Serbest Bırakmaya Zorlayacağımız Zaman Uzak Değil

  • 28 Nisan 2017
  • 925 kez görüntülendi.
Halid Meşal: İşgal Rejimini Esirleri Serbest Bırakmaya Zorlayacağımız Zaman Uzak Değil

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı Halid Meşal “Siyonist işgal rejimini, zindanlardaki esirlerimizi serbest bırakmaya zorlayacağımız zaman uzak değil” dedi.

Bugün (28 Nisan Cuma) El-Aksa Televizyonuna verdiği demeçte esirlere ve sürdürdükleri açlık grevi direnişine değinen Hamas lideri Meşal, esirlerin halk ve vatan için bedel ödediklerini belirterek, şehitlerle esirlerin, şu anda elleri tetikte olan mücahitler gibi kendilerinden onur duydukları kişiler olduklarını söyledi.

Meşal, içerde ve dışarıda sabredip karşılığını Allah’tan bekleyen; hakkını elde etmek ve toprağını geri almakta ısrar eden Filistin halkıyla iftihar ettiklerini belirtti.

Esirlerin boş mideleriyle bütün dünyaya mesaj vermek istediklerini hatırlatan Meşal, esirlerin Filistin halkının kalbinde ve zihninde daima canlı olduğunu, açlık grevi direnişinin sorumlulukları yenilediğini ifade etti.

Meşal yaptığı açıklamanın sonunda, esirlerin özgürlüklerini ve ömürlerini feda ettiklerine, yıllarını Siyonist gardiyanların yanında ve parmaklıklar arkasında geçirdiklerine dikkat çekerek, özgürlüklerini temin etmek için Filistin halkının elinde avucunda ne varsa hepsini feda etmesi gerektiğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.