Hamas, ırkçı İsrailli casuslara bir haftalık süre tanıdı

  • 06 Nisan 2017
  • 1.102 kez görüntülendi.
Hamas, ırkçı İsrailli casuslara bir haftalık süre tanıdı

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Siyonist rejime casusluk yapan kişilerin kendilerini tanıtmaları yönünde affedilmeleri için bir hafta süre tanıdı.

İrna’nın dünkü haberinde, Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas yayınladığı bildiride, ırkçı rejime casusluk yapan kişilerin 4 la 11 Nisan tarihlerine kadar kendilerini tanıtmaları için  bir haftalık süre tanındığı belirtildi.

Hamas, Sözkonusu bildiride, Siyonist rejim casusluk örgütü Mossad ve Mazen Fuhaka adlı Filistinli’nin terör edilmesinde rolü olan siyonist uşaklarına uyarıda bulunarak, siyonistlerle işbirliğinde bulunan casusların ağır bedel ödeyeceklerini bildirdi.

Mazen Fuhaka adlı filistinli esir geçtiğimiz hafta Gazze’nin güneyinde silahla vurularak şehid edilmişti.

Öte yandan dün onlarca Gazze sakini  adı geçen cinayetin faillerinin yakalanarak yargılanması için gösteri düzenlediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.