Hamas, Suudi Arabistan istihbarat yetkilisinin Tel Aviv ziyaretini kınadı

  • 01 Ağustos 2016
  • 836 kez görüntülendi.
Hamas, Suudi Arabistan istihbarat yetkilisinin Tel Aviv ziyaretini kınadı

Filistin İslami Direniş Harekti HAMAS, Suudi rejimi istihbarat yetkilisinin siyonist İsrail rejimine gerçekleştirdiği ziyareti kınadı.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü, Suudi Arabistanlı emekli General Enver Işki’nin işgal rejimine gerçekleştirdiği ziyarete yönelik Suudi Arabistan halkının gösterdiği tepkinin takdire layık olduğunu ifade etti.

Hamas Hareketi sözcülerinden Sami Ebu Zuhri, dün konuyla ilgili bir bildiri yayınladı.

HAMAS bildirisinde, Suudi Arabistan halkının, ziyareti reddeden tavrının Suudi Arabistan’ın Filistin davasına yaklaşımına uygun olduğu belirtildi.

Ebu Zuhri, Suudi Arabistan’dan bu tür ziyaretlerin tekrarlanmaması için gerekli tedbirleri almasını isteyerek, işgal rejiminin bu ziyaretleri Filistin halkının haklarını çiğnemek için kullandığını söyledi.

Suudi Arabistanlı aktivistler, emekli General Enver Işki’nin işgal rejimine düzenlediği ziyareti protesto ederek sosyal paylaşım sitelerinden Twitter’da açtıkları etiketle tepkilerini ortaya koymuştu.

Işki’nin ziyareti ardından Siyonistlerin önde gelen yetkililerinden bir grubun da Riyad’ı ziyaret edeceği öne sürüldü

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.