Hamas’tan Abbas’a çağrı: Söylemlerin ötesine geçmeli

  • 12 Şubat 2020
  • 695 kez görüntülendi.
Hamas’tan Abbas’a çağrı: Söylemlerin ötesine geçmeli

Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, yaptığı yazılı açıklamada, “(Filistin) Devlet Başkanı Abbas, tüm bölgesel ve uluslararası faaliyetlerinde, söylemlerin ötesine geçmeli, pratik adımlar atmalı. İşgalci İsrail’in meşruiyetinin kaldırılması bunların başında yer alıyor.” ifadesini kullandı.

Abbas’ın İsrail ile güvenlik koordinasyonunu sonlandırması ve Oslo Anlaşması’ndan çekilmesi gerektiğini aktaran Berhum, Batı Şeria’daki Filistin halkına her türlü direniş ve mücadele yöntemini kullanarak sözde barış planına karşı koyma fırsatı verilmesi çağrısında bulundu.

Berhum, sözde barış planına karşı koymak ve Filistin halkını korumak amacıyla ulusal bir strateji belirlemek üzere Filistinli yetkililer düzeyinde acil toplantı yapılmasının zorunlu olduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Veli dedi ki:

    Batının seçimlerden önce şöyle böyle yaparız seçimlerden sonra şöyle böyle yaparız diyerek morfinlemelerine kanmayin izzet için şeref için yere yıkın beklemeyin

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.