Hasan Ruhani: İran halkı, düşmanlara karşı daha hazırlıklı

  • 01 Şubat 2018
  • 1.274 kez görüntülendi.
Hasan Ruhani: İran halkı, düşmanlara karşı daha hazırlıklı

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran halkının bağımsızlık, egemenlik, ulusal güvenlik ve direnişi düşmanlara karşı savunmak için geçmiştekinden daha hazırlıklı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani bugün ülkenin güney vilayetinden Kerman’a bağlı Sircan halkı için yaptığı konuşmada, hiçbir yabancı gücün desteği olmadan İran halkının devrim yaptığını ve tepeden tırnağa silahlanmış ve tüm süper güçlerin desteklediği bir rejim karşısında birlik ve fedakarlıkla durduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı, düzen şeklini oyla seçtiğini ve bu konunun tüm bölge ve İran’da, İran için büyük bir onur sayıldığını ifade etti.

İran’ı Ortadoğu’nun en güvenli ülkesi olarak niteleyen Cumhurbaşkanı Ruhani, İran’ın şimdiki güvenliğinin halkın birliği ve direnişi ve güvenlik güçlerinin yanında durmasıyla sağlandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Ruhani, Sircan ilçesindeki bazı kalkınma ve sanayi projelerinin açılışını yapmak için bu bölgeye gitti.

Ruhani, Sircan’daki ziyareti sırasında açılışını yapacağı projelerin İran tarihinde eşine az rastlanır projeler olduğunu kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.