Hizbullah: Bahreyn dışişleri bakanının açıklaması bilgisiz ve hastalığının göstergesidir

  • 30 Nisan 2019
  • 1.221 kez görüntülendi.
Hizbullah: Bahreyn dışişleri bakanının açıklaması bilgisiz ve hastalığının göstergesidir

Lübnan Hizbullah hareketi, yayınladığı bildiride, Bahreyn dışişleri bakanının Irak Sadr hareketi lideri Mukteda Sadr hakkında sarfettiği açıklamaların gerçekte Bahreyn dışişleri bakanının bilgisiz, hakaret ve hastalıklı ruh halini gösterdiğini bildirdi.

Bahreyn dışişleri bakanı twitten son bir paylaşımında, Mukteda Sadr’ı ‘aptal’ olarak nitelemişti.

İRNA’nın haberine göre, Lübnan Hizbullah hareketi, dün yayınladığı bildiride, Bahreyn dışişleri bakanının kullandığı cümlenin ahlaktan uzak olduğunu belirterek, onun bu girişiminin kendisinin çok kötü huya sahip olduğunu gösterdiğini ve bu özelliğinin herkes tarafından bilindiğini bildirdi.

Hizbullah bildirisinin devamında, Bahreyn dışişleri bakanının  cinayetler ve zulmün ortağı olduğunu  zira kendisi ve Bahreyn rejiminin  kendi halkına  her türlü zulmü reva gördüğünü bildirdi.

Bu arada Bahreyn dışişleri bakanının  Mukteda Sadr aleyhindeki açıklamalarının ardından  çok sayıda Iraklı,  Necef’de Bahreyn konsolosluğu ve Bağdat’ta büyükelçilik önünde bir araya gelerek Bahreyn dışişleri bakanını kınadılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.