Hüccetül-İslam Hamuşi: İran Kültürel Bir Savaşın İçindedir.

  • 16 Mart 2015
  • 1.061 kez görüntülendi.
Hüccetül-İslam Hamuşi: İran Kültürel Bir Savaşın İçindedir.

İran haber ajansının haberine göre, İran İslami Tebligat Kurumu Başkanı Hüccet ül-İslam Seyyid Mehdi Hamuşi, ülke içerisinde çalışmaya devam eden İslami kurumların, ülke için kültürel planlar ve programlar hazırlamaları gerektiğini belirterek, bu planların sadece küçük ve yüzeysel olaylar için değil, belki ülkeni tüm kültürel politikaları içerisinde yer alması gerektiğinin altını çizdi.

Hüccet ül-İslam Hamuşi açıklamasının devamında ülke içerisinde kültürel sorunların çözülmesi için, önce bu sorunların asıl kökeninin bulunması gerektiğini belirterek, “Sorunları kökten çözmeye çalışarak, diğer düzeylerdeki kültürel sorunların çözülmesini de sağlayabiliriz” dedi.

İran İslam Devrimi düşmanlarının, İran’a karşı büyük bir kültürel savaş açtıklarını belirten Hüccet ül-İslam Hamuşi, “İran, günümüzde kültürel alanda büyük bir savaş içerisindedir. Bu savaş, düzensiz bir savaştır. Medya, bu kültürel savaşta büyük bir role sahiptir ve biz de bu savaş içerisinde düşmanlara karşı sahip olduğumuz avantajları tanıyarak, düşmanların zayıf noktalarını bulmaya çalışmalıyız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.