İmam Hamaney Necef Abad Halkını Kabul Etti

  • 24 Şubat 2016
  • 912 kez görüntülendi.
İmam Hamaney Necef Abad Halkını Kabul Etti

Binlerce Necef Abadlı, bugün Çarşamba İmama Hamaney ile görüştü.

Seçim öncesi binlerce Necef Abadlı, Tahran’da İmam Humeyni Hüseyniyesinde İnkılap rehberiyle görüştü.

İmam Hamaney bugün sabah Necef Abad halkıyla yaptığı görüşmede, şunları söyledi: Seçim bizim ülkemizde boy göstermektir, Milletimiz seçimle birlikte düşmana göğüs gererek boy ölçüşüyor.

Düşman 37 yıldır uyguladığı yaptırımlar ve aleyhde ki propagandalarına rağmen, halkın yönetime olan bağlılığına mani olamadığını gördüğünde, İnkılabın büyüklüğünü ve azametinin daha net bir şekilde anlıyor.

İnkılap Rehberi konuşmasına şu sözlerle devam etti: Düşmanın hilelerinden biride aslı olmayan yalansı kutuplaşma yaratarak, Devlet parlemantosu ve Devlet Parlamentosu karşıtı, ikigrup oluşturmak, Millet, Devlet Parlamentosu istemediği gibi, Devlet Parlemantosu karşıtı bir parlamentoda istemiyor, Millet Amerika’dan korkmayan, görevini bilen, dindar ve cesur bir parlemanto istiyor.

İran milleti halkın derdine derman olacak bir parlemanto istiyor. Dindar bir parlamento, cesur bir parlamento, düşmanın hilelerine aldanmaz. Bağımsızlığa ve izzete önem veren bir parlamento, İran’a tekrar dönmek isteyen sömürgeci güçler karşısında var gücüyle mücadele eder. Parlemanto, hükümeti ekonomi alanında bağımsız olmaya yönlendiren bir parlemanto olmalıdır.

İnkılap Rehberi şöyle devam ettiler: Düşmanın edebiyatını kullanmayalım, İnkılap düşmanları ilk günden beri ılımlılar ve radikaller olarak bizi ikiye bölmeye çalıştılar. Düşmana göre İmam Humeyni (r.a) herkesten daha radikaldi, bugünse beni herkesten daha radikal görmekteler.

İmam Hamaney şunlara değindi: Herkes düşmanın nüfuz etmesini engellemeli, Eğer düşmanın sizi övdüğünü görürseniz hemencecik onlardan uzaklaşın. Siz düşmanın tefrika çıkarma kastını bildiğinizden engellemelisiniz. İmam Humeyni düşmanın sizi övdüğünü gördüğünüzde, nerede yanlış yaptığınıza bir bakın derdi, İmam Humeyni’nin sözünü hatırlayın.

Amerika nükleer mutabakat sonrası bölge ve İran için ayarı ayrı iki plan uygulamak peşinde. Bu bizim için açık ve nettir, Düşman içe sızmak için değişik yollardan istifade etmekte. Nüfuz, düşmandan sadece para almak değil, bazen İmam Humeyni’nin değimiyle, düşmanın sözü birkaç vasıtayla önde gelen şahsiyetlerden birinin ağzında dolaşmasıdır aynı zamanda.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.