Irak başbakanı: IŞİD’den el-Kerade’nin intikamını alacağız

  • 07 Temmuz 2016
  • 810 kez görüntülendi.
Irak başbakanı: IŞİD’den el-Kerade’nin intikamını alacağız

Irak başbakanı Haydar el-İbadi, IŞİD terör örgütünün düzenlediği saldırıda yaralıları ziyaretinde el-Kerade intikamını terör örgütünden kesinlikle alacaklarını söyledi.

Bağdat’ta Irak Gönüllü Halk Güçleri’nden yaralıları hastanede ziyaret eden Irak başbakanı, yaralılarla ilgili bütün hizmetlerin en iyi şekilde verilmesi yönünde direktif verdi.

Bu arada Irak genel kurmay başkanı, bayramı kana bulayan terör örgütü IŞİD’in el-‘Kerade cinayetinin asla unutulmayacağını ve Musul’u teröristlerin işgalinden kurtararak, onları Irak topraklarından süreceklerini söyledi.

Iraklı komutan, bazı yaralı askerler ve gönüllülerin iyileşmelerinin hemen ardından cepheye geri dönmelerinin de Irak halkının teröristlere karşı kararlılığını ve cesaretini gösterdiğini söyledi.

Bilindiği gibi terör örgütü IŞİD’in, Bağdat’ın el-Kerade bölgesinde geçen pazar günü düzenlediği saldırıda en az 250 kişi hayatını kaybetmiş ve 200 kişi de yaralanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.