Irak Nuceba Hareketi: Kudüs’ü Savunmak İçin Hazırlık İçindeyiz

  • 30 Aralık 2017
  • 1.052 kez görüntülendi.
Irak Nuceba Hareketi: Kudüs’ü Savunmak İçin Hazırlık İçindeyiz

Nüceba Genel Sekreteri, Filistin Büyükelçisi Ahmed Akil’le görüşmesinde dünya müstekbirlerine karşı Müslümanların birliğinin gerekliliğini dile getirerek şunları söyledi: “Kudüs’ü savunmak için tam bir hazırlık içindeyiz”

Irak İslami Direniş Hareketi Nuceba Genel Sekreteri ile Filistin’in Irak Büyükelçisi Ahmet Akil, ABD Başkanı Donald Trump’ın Müslümanlar’ın ilk kıblesi aleyhindeki sözlerinin ardından bir araya geldi.

İki taraf gerçekleşen görüşmede; bölgedeki gelişmeleri ele alarak, dünya Müslümanları’nın küresel emperyalizm ve Siyonizm’e karşı birleşmesi gerektiğini vurguladılar.

Nuceba Genel Sekreteri; ABD Başkanı Trump’ın Kudüs kararını kınayarak, açık şekilde Kudüs-i Şerif’i savunmak için tam hazırlıklı olduklarını kaydetti.

Şeyh Ekrem Kabi; emperyalist ülkelerin büyükelçiliklerinin Kudüs’e taşınmasını provokatif ve şom Siyonist rejimi tanımak için bir girişim olarak niteledi.

Filistin’in Irak Büyükelçisi görüşmenin sonunda; Nuceba’ya desteklerinden ve İslam sınırlarını savunmaya hazırlığını ilan etmesinden dolayı teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.