Iraklı güçler DAEŞ’in Türkiye ile irtibatını kesiyorlar

  • 30 Kasım 2016
  • 1.232 kez görüntülendi.
Iraklı güçler DAEŞ’in Türkiye ile irtibatını kesiyorlar

Iraklı güçler Musul’un kuzeyinde yer alan el’Hadbae bölgesinde terör örgütü DAEŞ’in Türkiye sınırları ile irtibatını kesen çok önemli operasyon düzenliyor.

El’alem kanalına göre,  sözkonusu operasyon terör örgütünün Türkiye sınırları ile irtibatı kesecek ve DAEŞ böylece ağır bir  darbe alacak.

Haberlere göre Irak güçlerinin bölgedeki  planını bozmaya çalışan DAEŞ’in bu yönde ciddi  çaba gösterdiği gözlenirken,  bu bölgenin her iki taraf için de stratejik bölge olduğu  bildiriliyor.

Irak’tan alınan bir başka habere göre  BM  İnsan Hakları Komisyonu sözcüsü Ravina Shamdasani, terör örgütü DAEŞ’in, kendilerine karşı ateş açan veya DAEŞ’in evlerini kullanmak istemesine karşı çıkan sivil halkı evlerinin önünde kurşuna dizdiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.