İran Atom Enerjisi Kurumu başkanı Ali Ekber Salihi İtalya kanser tedavi nükleer tıp merkezini ziyaret etti

  • 07 Ekim 2017
  • 1.548 kez görüntülendi.
İran Atom Enerjisi Kurumu başkanı Ali Ekber Salihi İtalya kanser tedavi nükleer tıp merkezini ziyaret etti

İran Atom Enerjisi Kurumu başkanı Ali Ekber Salihi, İtalya’nın kuzeyinde yer alan Pavia kanser tedavi nükleer tıp merkezini ziyaret etti.

İRİB muhabirinin bildirdiğine göre, Salihi, dün Hidroterapi merkezini ziyaretinde  sözkonusu merkezin başkanı ve yetkilileri ve doktorlarla görüştü.

İran Atom Enerjisi Kurumu başkanı, ayrıca Pavia şehrinde yer alan nükler tıp tedavi merkezi Sikluterun bölümünü de  ziyaret etti. Salihi, kanser tedavisinde yeni yöntemler olan Proton tedavi ve Karbon tedavinin yapıldığı bu merkezde, incelemelerde bulundu.

Salihi sözkonusu merkezde de merkezin başkanı ve doktorlarla kanser tedavisinde yeni yöntemler hakkında görüş alış verişinde bulundu. Sözkonusu tedavi sistemiyle kanser hastalarının yüzde 85 ila yüzde 90’nın iyileştiği bildiriliyor.

Pavia şehri nükleer tıp hastanesi yetkililerinin söylediğine göre, sözkonusu merkeze günlük 50 kanser hastası müracaat ediyor ve tedavi oluyor. Her bir hastanın tedavi giderinin ise 23 bin euro olduğu bildiriliyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.