İran deniz gücü silahları, en modern teknolojiye sahip

  • 20 Kasım 2015
  • 1.121 kez görüntülendi.
İran deniz gücü silahları, en modern teknolojiye sahip

İran İslam Cumhuriyeti deniz kuvvetleri komutanı, söz konusu güçlere ait silahların dünyanın en modern teknolojisine uygun olduğunu belirtti.
İran deniz kuvvetleri komutanı Tuğamiral Habibullah Seyyari, İran’ın kuzey doğu kentlerinden Meşhed’de deniz kuvvetleri 35. Kur’an yarışmaları çerçevesinde dün yaptığı açıklamada, İran deniz destroyerleri ve silahlarının modern ve güncel olmasının İran deniz kuvvetlerini her türlü muhtemel saldırıya karşı güçlendirdiğini belirtti.
Deniz kuvvetleri komutanı, “Günümüzde Kızıl Deniz ve Aden Körfezi arasındaki Bab-ul Menden boğazında İran dahil 35 ülkenin hazır bulunuyor, İran deniz kuvvetleri, başkumandanın emri ile deniz kuvvetlerine karşı mücadeleye hazırdır” dedi.
Tuğamiral Seyyari, ayrıca Yemen’de kanlı olaylar ve saldırıların devamına işaretle, Al-ı Suud’un batı ve doğu yapımı silahlarla donatıldığı ve o silahları Yemen’in savunmasız halkına karşı kullandığı takdirde, şüphesiz insanlıktan çıktığını da sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.