İran devrim muhafızları komutanından İran sınırlarının güvenliğinin güçlendirilmesine vurgu

  • 10 Ağustos 2019
  • 1.019 kez görüntülendi.
İran devrim muhafızları komutanından İran sınırlarının güvenliğinin güçlendirilmesine vurgu

İran devrim muhafızları ordusu genel komutanı tümgeneral Hüseyin Selami, ‘Batı Asya bölgesindeki tehditler ve mevcut gerçeklerin İran sınırlarının güvenliğinin güçlendirilmesini zaruri hale getirdiğini’ söyledi.

İRNA’nın haberine göre, tümgeneral Selami, İran’ın batısında yer alan Kermanşah kentinde  kara kuvvetleri komutanlarından bir gruba hitaben yaptığı konuşmada, ‘İran’ın düşmanların çeşitli tehditleri ile karşı karşıya kaldığını belirterek, ‘İran, sınırlarını geçmişe göre daha da takviye etmeli ve düşmanların nüfuz etmesine  izin vermemelidir’ dedi.

Tümgeneral Selami, İran silahlı güçlerinin başta terör örgütleri olmak üzere bütün düşmanların İran ve bölgedeki hareketliliklerinin gözetlendiğini  ve bunun İran için büyük başarı olduğunu  belirterek,  ‘Zira, İran İslam Cumhuriyetinin bugünkü güvenliği, huzuru ve barışının temelinde de başta sınırlar olmak üzere ülke genelindeki güvenlik güçlerinin  bu çabaları yatıyor’ dedi.

Tümgeneral Selami, İran devrim muhafızları ve diğer bütün İran güvenlik güçlerinin her türlü tehdide karşı anında  karşılık koyacak güçte olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.