İran Devrim Muhafızları Ordusu’ndan teröristlere büyük darbe

  • 16 Haziran 2017
  • 1.724 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu’ndan teröristlere büyük darbe

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri yayınladığı bir duyuruda, Sistan ve Belucistan eyaletinde yerleşmeye çalışan bir terör örgütünün etkisiz hale getirldiğini bildirdi.

İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri yayınladığı bir duyuruda, “Sistan ve Belucistan eyaletinin ‘Kasrı Kand’ bölgesinde bir terör örgütünün yerleştiğine dair aldığımız bilgiler doğrultusunda bölgeye derhal Kudüs birlikleri sevk edildi. Böylece bölgeyi kuşatma altına alan birlikler, teröristlerle çatışmaya başladı ve birçok terör üyesini öldürüp bazılarını da yaraladı. Bu arada teröristlerden bazıları da kaçmayı başardı ancak güçlerimizce takip ediliyorlar” açıklamalarında bulundu.

Duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi: Bu terör karşıtı operasyon sonucu, teröristlere ait bomba yüklü bir aracın imha edilmesiyle birlikte saldırıya hazır hale getirilen 5 adet bomba, patlayıcı üretmek amacıyla kullanılan 700 kg ağırlığında malzeme, onbinlerce mermi ve bazı diğer silahlar, Devrim Muhafızları Kudüs birlikleri tarafından ele geçirildi. Sistan ve Belucistan eyaletinin polis ve istihbarat güçlerinin işbirliğiyle başlatılan bu operasyon, kaçmayı başaran teröristlerin son üyesinin etkisiz hale getirlmesine dek devam edecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.