İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: İnsan hakları savunucularının konuşmalarında ırkçı düşünceler kol geziyor

  • 10 Ocak 2023
  • 95 kez görüntülendi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: İnsan hakları savunucularının konuşmalarında ırkçı düşünceler kol geziyor

İnsan hakları savunucularının konuşmalarındaki ırkçı düşüncelere değinen Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, “Onların diğer dünya ülkelerine ve milletlerine karşı kibirli tavırları, bu düşünce ve söylemlerinin pratik tercümesidir.”

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Naser Kanani, Twitter’daki kişisel sayfasında insan hakları savunucularının ırkçı düşüncelerini ve söylemlerini tankit etti: Joe Biden tüm ülkelere “Amerika’nın kot pantolonunun yaması” diyor!
Joseph Borrell ayrıca Avrupa’yı bir “bahçe” ve dünyanın geri kalanını bir “orman” olarak görüyor! “İnsan hakları savunucularının konuşmalarında ırkçı düşünceler göze geliyor.”
Ayrıca, “Dünyanın diğer ülkelerine ve milletlerine karşı kibirli davranışları, bu düşünce ve sözlerin pratik bir çevirisidir” diye yazdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.