İran güvenlik güçleri her türlü komploya şiddetle karşı koymaya hazırdır

  • 10 Haziran 2015
  • 680 kez görüntülendi.
İran güvenlik güçleri her türlü komploya şiddetle karşı koymaya hazırdır

İran İslam cumhuriyeti Güvenlik Güçleri komutanı, güvenlik güçlerinin ülke genelinde güvenliği tam olarak sağlama ve İran’a karşı her türlü düşmanca girişime karşı hazır konumda bulunduğunu bildirdi.

İRNA’nın bildirdiğine göre dün İran’ın kuzey batısında yer alan Batı Azerbaycan eyaleti yeni güvenlik kuvvetler komutanını tanıtma programında konuşan İran İslam cumhuriyeti Güvenlik Güçleri komutanı Tuğgeneral Hüseyin Eşteri, bugün İslam İnkılabı düşmanlarının, en ufak bir gafletten bile yararlanarak İran topraklarına saldırmak istediklerini söyledi.

İran İslam cumhuriyeti Güvenlik Güçleri komutanı İran sınırlarının ötesindeki güvensizliklere de değinerek İran İslam Cumhuriyeti  silahlı kuvvetlerinin, düşman’ın her türlü hareketine karşı koymak için tamamen hazırlıklı olduklarını ve İslam inkılabı düşmanlarının komplolarını etkisiz bırakma konusunda kararlı olduklarını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.