İran Halkı Bir Bütün Olarak İslam İnkılabı İstikametinde

  • 28 Aralık 2016
  • 1.085 kez görüntülendi.
İran Halkı Bir Bütün Olarak İslam İnkılabı İstikametinde

İran İslami Şura Meclisi Başkanı, İran halkının 2009 yılı Aşurasında sahnede bir bütün olarak sergilediği varlığı ile İslam İnkılabının doğru yolunu sürdürmedeki kararlılığını bir kez daha gösterdiğini bildirdi.

İRİB haber ajansının bildirdiğine göre İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani meclisin bugünkü açık oturumunda yaptığı konuşmada 29 Aralık 2009 kıyamına temasla, İran halkının İslam İnkılabı rehberinin hidayeti sayesinde, ABD ve bazı batılı devletlerin büyük bir hile ve şeytanlıkla İran’da kriz çıkarmak istedikleri bir ortamda dini ve inkılapçı gayret sayesinde sahanının kontrolünü ele geçirdiğini bildirdi.

Siyasi ve dini şuur ve uyanıklığın, İran halkının en büyük sermayesi olduğunu belirten Laricani, İran İslam Cumhuriyeti kurucusu rahmetli İmam Humeyni ve şehitlerin yolunu takip etmek ve İslam İnkılabı rehberine itaat ve milli dayanışmanın İslam İnkılabı kalesini yabancılar karşısında daha da sağlamlaştırdığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.