İran, İHA ve zırhlı teçhizat üretiminde kendine yeterlilik kazandı

  • 27 Eylül 2018
  • 1.684 kez görüntülendi.
İran, İHA ve zırhlı teçhizat üretiminde kendine yeterlilik kazandı

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı, İran’ın İHA, tank, zırhlı personel taşıyıcı ve teçhizat üretimi ve kullanımında kendi ihtiyaçlarını giderme seviyesine ulaştığını belirtti.

Komutan Kiyomers Heyderi bugün Tahran’da Silahlı Kuvvetler’in savunma amaçlı kazanımlarını görücüye çıkarıldığı törende yaptığı açıklamada, İran Ordusu Kara Kuvvetleri’nin yerli bilim ve tecrübe ile 28 bölümde kendine yeterlilik seviyesine ulaştığını kaydetti.

General Heyderi, İran düşmanlarının hata yapması halinde kendilerinin yok edilmesine neden olacaklarını belirterek, İran ordusunun kabiliyetlerinin İslam dünyasının kabiliyetinin bir parçası olduğunu ve ihtiyaç olduğu takdirde onlara sunacağını kaydetti.

Kutsal Savunma Haftası dolaysıyla bugün Kara Kuvvetleri’nin üst düzey komutanlarının katıldığı törende 3 saat havada uçabilen keşif İHA’sı ve türlü İHA’lar ve savaş uçaklarının faaliyetini karıştırma kabiliyetine sahip iletişim karıştırıcısı tank motorunun kırnak mili ve silendiri görücüye çıkarıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.