İran meclis başkanı: İran İslam cumhuriyeti, batının aşırı talepleri karşısında kendi hak tutumunda direniyor

  • 17 Ağustos 2015
  • 851 kez görüntülendi.
İran meclis başkanı: İran İslam cumhuriyeti, batının aşırı talepleri karşısında kendi hak tutumunda direniyor

İran İslami Şura Meclis Başkanı Ali Laricani, İran İslam cumhuriyetinin batının aşırı talepleri karşısında kendi hak tutumunda direndiğini söyledi.

İSNA’nın bildirdiğine göre bugün sabah Meşhed kentinde çalışmasına başlayan “İran İslam Cumhuriyetinin Uluslar arası bir güce dönüştürülmesi gerekleri” isimli konferansta konuşan İran İslami Şura Meclis Başkanı Ali Laricani, batının artık, bölgede kendisinin tüm şeytani oyunlar ve fitneci girişimlerine rağmen direnen İran İslam cumhuriyeti adında bir gerçeğin varlığını kabul etme mecburiyetinde kaldığını söyledi.

İran İslam Cumhuriyetinin şimdiye kadar bölgesel ve uluslar arası çok yerinde ve doğru kararlar aldığını ve tavır takındığını belirten Laricani, nükleer meseleyle ilgili olarak İran’ın kararının çok yerinde, hesaplı ve zamanında olduğunu belirtti.

İran İslami Şura Meclis Başkanı Ali Laricani ayrıca İran’ın teröristler karşısında Irak devleti ve halkının yanında yer aldığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.